Home » Car insurance » Vrouwenauto verzekering

Vrouwenauto verzekering

autoverzekering voor dames is waarschijnlijk meer kosteneffectief dan het voor mannen is. Er zijn verschillende verklaringen dat verzekeringsmaatschappijen op traditionele vrouwen zorgen voor minder premies voor auto-dekking dan voor jongens.

Hier zijn een aantal verklaringen dat de dekking van de auto minder geldt voor vrouwelijke chauffeurs dan voor mannelijke chauffeurs.

Ongevalkosten: de ongelukken die door de auto betrokken zijn, kosten veel meer dan de ongelukken waarover vrouwen betrokken zijn. Dit zorgt ervoor dat mannen extra riskant zijn dan vrouwen voor een autobedrijf.
Aantal auto-gerelateerde misdrijven: mannen plegen meer auto-gerelateerde misdrijven dan dames doen, waardoor mannen ook meer dikker zijn dan vrouwen.
Rijbewijs voor rijbewijs: bovendien zijn vrouwtjes waarschijnlijker dan mannen om hun testen van de bestuurder door te geven.

Het reusachtige prijsverschil tussen mannen en vrouwen auto verzekeringsbiljetten gebeurt meestal tussen de leeftijd van 16-25. Op deze leeftijd zijn mannelijke aandrijvingen meestal extra roekeloos en agressief. Deze tendensen bij mannen op deze leeftijd zijn in het algemeen als gevolg van onvolwassenheid en een gevoel van onsterfelijkheid. Hun vrouwelijke tegenhangers op deze leeftijd hebben de neiging om meer voorzichtig en volwassener te zijn, waardoor ze minder gevaar lopen. Na de leeftijd van 25 jaar moet het auto verzekeringsgeld tussen mannen en dames krimpen.

Ook rapporten tonen aan dat jongens veel minder geneigd zijn om hun veiligheidsgordels te dragen dan dames. Dat is nog een reden dat autoverzekeringsorganisaties mannen als extra dicy kunnen zien om te verzekeren en om die reden betalen ze betere auto dekking tarieven.

Het maakt niet uit wat uw leeftijd of geslacht is, de beste aanpak bij het vinden van een goedkope autoverzekering, is door middel van het doorbladeren van een aantal tarieven van de beste autoverzekeringen.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *